Ring Oss:
23 96 19 00

Våre Lifter


Sakselift
En Sakselift er en av de mest vanlige og kjente liften som finnes. Antagelig har man sett en sakselift på bilde eller i det virkelige livet. Det er veldig vanlig å leie en sakselift som skal kun brukes for innen – og utendørsarbeid. Det er en lift som har merkefri hjul som ikke etterlater noe spor etter seg.

Bensin, diesel eller batteridrevet sakselift hos Liftutleie Oslo
Det er avhengig av de ulike type og størrelse som vi har. En sakselift som er batteridrevet skal holde en normal arbeidsdag før batteriene går tom og må lades igjen.

Boomlift for innvendig og utvendigbruk
Den fantastiske boomliften har tynge og kraftige bommer som gjør at den er en av det mest stabile liftene for å jobbe i høyden med. Det er viktig å vite at når man bruker en boomlift, kreves det at underlaget er flatt og hardt da boomliften ikke har noen støttebein. Vi tilbyr lifter i alt fra 3-40 meters arbeidshøyde. For innvendig bruk, er boomliftene batteridrevet og har merkefrihjul som ikke forlater noe spor etter seg etter jobbet er utført!

Tilhengerlift
En tilhengerlift er en enkel lift for å transportere. Denne liften kan kundene velge om de selv vil hente den eller vi kan kjøre den ut til ønskelig arbeidsplass.

Våre tilhengerlifter har spesialkonstruerte stålbommer av brede og høye profiler som gir en stor stabilitet og stivhet
.
Alle våre tilhenger monterte lifter har drift på sine hjul for at det skal være lettere for å flytte dem rundt på arbeidsplassen.

Det finnes mange ulike varianter av en tilhengerlift, enten om den er eldrevern eller en kombinasjon mellom el, bensinmotor og batteridrift.

Alle våre tilhengerlifter som leveres med batteri har en innebygd lader. Når tilhengeren er i gang lades også batteriet under drift og den slå seg av automatisk over på vedlikeholds ladning når batteriene er fullt oppladet.

Lastebillift
En lastebillift blir oftest brukt utendørs kun på grunn av at liften er fastmontert i en bil. Den er veldig godt egnet for maleriarbeid, kutting av trær og annet arbeid i store høyder.

Lastebilliften er effektiv og transportabel til de fleste prosjekter i høyden, og den egner seg best der det er flatt underlag.

Lastebilliften er veldig godt likt blant renholds firmaer som kan samle i hop flere oppdrag for å dermed kjøre fra sted til sted og enkelt sette opp liften for å utføre arbeidet. Dette kallas virkelige effektivt!

Det vi har merket er at det er både i privat og offentlig sektorer som bruker lastbilliften like mye. Disse liftene er meget populære ved oppsetting og reparasjon av gatelys langs veier og parker. Vi har også mange som ønsker å leie lastebilliften for å rydde og fjerne uønskede ting på tak under sommeren. Den er også veldig populære under vinteren for vaktmestertjenester som fjerning av snø fra tak.

Vi kan også tilbyr en lastebillift med en av våre sjåfører som betjener liften for kunder som ønsker det. Kundene som ønsker å leie en lastebillift fra oss trenger førerkort klasse B med 3,500 kg.

Mastelift / Pinnelift
Kanskje du som kunde ikke trenger en stor lift eller kommer opp 20 meter i høyde for å utføre et arbeid, da er masteliften den perfekte for kun deg!

En mastelift/pinnelift er en mindre variant av lifter. De er små, lette og fleksible lifter. De er beregnet i hovedsak for innendørs bruk kun for at de er så små. De kan lett få plass i heiser og går gjennom smale dør åpninger uten problem!

Denne type liften er veldig populære hos håndverkere og elektrikere i små og trange omgivelser på arbeidsplassen.

Masteliften/pinneliften er et batteridrevet lift som er raskt og effektivt å ta i bruk. Den får lett plass i en varebil eller stasjonsvogn.

Klar til å bestille?


Begynn prosessen gjennom å trykke på bunnen nedenfor

Copyright 2018 - Liftutleie Oslo